Hopp til hovedinnhold

Elevtenester

Elever sitter i stoler og slapper av

VISMA InScool:

Vestland fylkeskommune brukar Visma InSchool (VIS) som sitt skuleadministrative system. VIS skal brukast av elevar og tilsette.

Les meir om kva informasjon du finn der og korleis du loggar deg inn

Leksehjelp

Skulebibliotekaren Elisabeth tilbyr tilrettelagt leksehjelp til alle elevar som ynskjer det. Dersom du treng hjelp til å sjå over ei oppgåve får innlevering, eller vil lære meir om kjeldebruk og kjeldekritikk, ikkje nøl med å ta kontakt.

 

Lån og stipend:

Du kan søke stipend hos Lånekassen. Sjølv om du ikkje har ungdomsrett kan du søke om lån og få omgjort noko til stipend etter bestått eksamen. Du kan søke stipend snarast etter opptak.

Meir om lån og stipend

Elevrådet

Vi har 32 klassar i år, og dei 32 tillitsvalde utgjer elevrådet ved skulen. Elevrådet skal ta seg av oppgåver som har med arbeidsforholda og velferdsinteressene til elevane å gjere. Det skal hjelpe til med å skape gode forhold og trivsel på skulen. 

Elevrådet representerer elevane overfor rektor og andre som bestemmer på skulen. Er det noko du ikkje er nøgd med på skulen, kan du ta det opp i elevrådet.

Treng du hybel?

Er du på jakt etter hybel eller har du ein ledig hybel til leige? Då anbefalast du å sjekke ut facebook sidene «Finn Os» (kjøp, slag, bytte, leige…) og Oppslagstavla i Os.

Biblioteket

Les meir om biblioteket vårt